top of page

Despre noi

Toothorial-Echipa-00244.jpg

DR. ANDREI MOLDOVAN

Absolvent UMFCD, promoția 2014, Master în Implantologie - Institutul Toscan de Stomatologie, Master în Parodontologie

„Medicina dentară a devenit încă din perioada facultății o pasiune care mă îndeamna să continui să mă dezvolt și pe alte ramuri complementare, chiar și atunci cand nu eram în cabinet. Astfel, am început să aprofundez fotografia dentară încă din primii ani de practică pentru a mă putea autoevalua și pentru a documenta cazurile, iar recent am inclus și scanarea digitală împreună cu printarea 3D în protocoalele de lucru.

Consider că un medic trebuie să fie mereu la curent cu noile tehnologii și cu posibilitățile pe care le oferă industria, astfel încât să poată oferi cea mai bună versiune de tratament pentru pacienții săi.

 

Toothorial a pornit de la dorința de a împărtăși acele „tips & tricks”, eșecuri și succese din practica de zi de zi cu studenții și cu medicii tineri, în speranța că le va fi mai ușor la început de drum. Astfel, am ales să conturez mai departe această idee, pentru a putea oferi la rândul meu cunoștințele și experiența acumulată de-a lungul anilor, la fel cum am avut și eu șansa să fiu îndrumat de alți medici la începutul carierei.”

Portret-Stefan-Toma-1.jpg

DR. ȘTEFAN TOMA

Absolvent UMFCD, promoția 2019, fotograf profesionist și trainer autorizat

„Fiecare dintre noi zâmbește altfel. Asta am învățat în facultate și în cei 8 ani de experiență ca fotograf. De mic însă, am învățat că cel mai frumos se simte atunci când faci pe altcineva să zâmbească și cred că de aceea mă aflu astăzi aici alături de voi.

Am cunoscut sute de oameni, de la prichindei de grădiniță la antreprenori cu zeci de ani experiență și le-am fost alături ca prieten, coleg sau mentor și toți mi-au dat de înțeles același lucru: totul e mai frumos când e ușor... și cel mai ușor e când nu ai ceva greu de învățat.

Asta vreau să fac și în Toothorial: să vă ușurez procesul de învățare colaborând cu oameni frumoși și dedicați.”

bottom of page